Créer un ticket Mes tickets
Bienvenue
Connexion  S'inscrire

Certificats de conformité

CERTIFICAT DE CONFORMITÉ FCC

HOOT by ID Telematics

86 Rue des découvertes

83390 Cuers - France

Déclare que le produit cité ci-dessous,

Nom : HOOT GPS Tracker

Numéros de modèles :

A été testé et retenu conforme aux limites des dispositifs digitaux de classe B, en conformité avec la Partie 15 de la réglementation FCC. L’utilisation est soumise à ces deux conditions :

(1) le dispositif ne doit pas provoquer d’interférences néfastes

(2) le dispositif doit accepter n’importe quelles interférences, y compris les interférences qui pourraient causer des problèmes opérationnels. Les changements ou les modifications non approuvées expressément par l’agent responsable de la conformité peuvent annuler l’autorisation de l’usager à utiliser le dispositif.

FCC ID : 2AMAYSHBK01 Contient FCC ID : XMR201609MC60

Emissions

Fréquence

Puissance de pointe

GPRS/GSM

850 Mhz

33 dBm

900 MHz

33 dBm

1800 MHz

30 dBm

1900 MHz

30 dBm

Bluetooth

2.4 GHz

-20 dBm

GPS

1575.42 MHz

-

Autorisation d’élimination des batteries : IT17090P00004577

Autorisation d’éliminer des déchets électroniques : IT17090000010013

DÉCLARATION DE CONFORMITÉ CE

HOOT by ID Telematics

86 Rue des découvertes

83390 Cuers - France

Déclare que le produit cité ci-dessous,

Nom : HOOT GPS Tracker

Numéros de modèles :

Est conforme aux exigences de la Directive RED 2014/53/UE du 16 Avril 2014 et a été certifié par LCIE Bureau Veritas dont le numéro d’identification est ON0081.

Nous déclarons que le produit susmentionné respecte les exigences essentielles indiquées ci-après :

Référence n°

Intitulé

2014/53/UE

DIRECTIVE 2014/53/UE DU PARLEMENT EUROPÉEN ET DU CONSEIL relative à l'harmonisation des législations des États membres concernant la mise à disposition sur le marché d'équipements radioélectriques et abrogeant la directive 1999/5/CE

EN 62311:2008

Assessment of electronic and electrical equipment related to human exposure restrictions for electromagnetic fields (0 Hz - 300 GHz)

EN 60950-1:2006+A2:2013

Information technology equipment. Safety. General requirements

EN 62479:2010

Assessment of the compliance of low power electronic and electrical equipment with the basic restrictions related to human exposure to electromagnetic fields (10 MHz to 300 GHz)

Draft ETSI 301 489-1 V2.2.1 (2017-03)

Electromagnetic compatibility and Radio spectrum Matters (ERM); ElectroMagnetic Compatibility (EMC) standard for radio equipment and services; Part 1: Common technical requirements

Final Draft ETSI EN 301 489-3 V2.1.1 (2017-03)

Electromagnetic compatibility and Radio spectrum Matters (ERM); ElectroMagnetic Compatibility (EMC) standard for radio equipment and services; Part 3: Specific conditions for Short-Range Devices (SRD) operating on frequencies between 9 kHz and 246 GHz

ETSI EN 301 489-52:2016

Electromagnetic Compatibility (EMC) standard for radio equipment and services; Part 52: Specific conditions for Cellular Communication Mobile and portable (UE) radio and ancillary equipment; Harmonised Standard covering the essential requirements of article 3.1(b) of Directive 2014/53/EU

ETSI EN 301 489-17 V3.1.1:2017

ElectroMagnetic Compatibility (EMC) standard for radio equipment and services; Part 17: Specific conditions for Broadband Data Transmission Systems; Harmonised Standard covering the essential requirements of article 3.1(b) of Directive 2014/53/EU

ETSI EN 300 440:2017

Short Range Devices (SRD); Radio equipment to be used in the 1 GHz to 40 GHz frequency range; Harmonised Standard covering the essential requirements of article 3.2 of Directive 2014/53/EU

ETSI EN 301 511 V12.5.1:2017

Global System for Mobile communications (GSM); Harmonized EN for mobile stations in the GSM 900 and GSM 1800 bands covering essential requirements under article 3.2 of the R&TTE directive (1999/5/EC)

ETSI EN 300 328:2016

Wideband transmission systems; Data transmission equipment operating in the 2,4 GHz ISM band and using wide band modulation techniques; Harmonised Standard covering the essential requirements of article 3.2 of Directive 2014/53/EU

Cette déclaration de conformité est délivrée sous la seule responsabilité du fabricant.

S
Support est l'auteur de cet article de solution.